Online Stampin' Up! club

Zou je ook zo graag zoveel leuks nog van Stampin‘ Up (SU) willen aanschaffen maar heb je niet genoeg mensen in je omgeving om een leuke party mee te houden waardoor jij eigenlijk de hostess credits misloopt?

Dan wordt meedoen aan deze club misschien wel een leuk idee.

Wat houdt deze club in?

Je kan jezelf via email bij mij aanmelden, met deze email geef je jezelf op om voor minimaal 6 maanden elke maand voor ten minste 35 euro (excl verzendkosten) uit de lopende catalogussen materiaal uit te zoeken.

Aanmelden

Aanmelden stuur een email naar cathysstempelhobby@gmail.com

Op het moment dat we van start gaan mag je naar 6 maanden ter waarde van maximaal €21,00 wat uitzoeken uit de catalogus.

Daarom wil ik er wel even goed op wijzen dat tussendoor uitstappen niet mogelijk is en je de 6 maanden ook echt af dient te maken. Door middel van de opgave per mail geef je dus aan hiervan op de hoogte te zijn en beloof je ook om minimaal 6 maanden deel te nemen. Bij de 1e bestelling zit dan voor je de dikke catalogus en de seizoens catalogus, als die nog niet heb gekregen van me.

Wil je na de 6 maanden doorgaan is dat geen probleem.

Om het makkelijk te maken starten we zo rond de 1e van de maand. Van te voren krijgen jullie van mij een mail, dan hebben jullie een paar dagen om het een en ander uit te zoeken om te bestellen. Als je mij dan een mail stuurt met daarin de geweest artikelen zal ik en mail terugsturen met de totaalkosten incl verzendkosten. Zodra het hier binnen is zorg ik natuurlijk dat het weer zo snel mogelijk naar jou toegaat.

Voor de verzendkosten kijk ik wat het beste uitkomt, zijn het kleine spullen wat als brievenbus post kan dan betaal je die verzendkosten. Wordt het pakketpost dan betaal je 5.95 verzendkosten. Woon je ook in buurt van Lisse en wil je het op komen halen dan is dat ook mogelijk. In elk geval komt de gehele bestelling eerst hierheen en wordt ie daarna verdeeld in wie wat besteld had. Direct naar je huis laten sturen kan ook.

Kennismaken? Meer weten?

Adres

Lisse, Nederland

2022 © CA Horsten